SREDIŠNJI URED DOMOVINSKOG POKRETA
Maja Horvat, tajnica Domovinskog pokreta
Telefon: 099 5360 235
Adresa: Vlaška 81f, 10 000 ZAGREB
E-mail: info@dp.hr
Radno vrijeme ureda: Ponedjeljak do petak od 9 do 17 sati.

Uvjeti korištenja

Dolaskom na web stranicu www.dp.hr vidjeli ste tekst s naznakom da koristimo tzv. kolačiće za poboljšavanje vašeg korisničkog iskustva. Nastavite li pregledavati stranicu, smatra se da ste se u cijelosti upoznali s Uvjetima korištenja stranice, razumjeli ste ih i prihvatili. Kolačiće možete onemogućiti preko svog web preglednika ili preko postavki privatnosti. Korisnici internetske stranice www.dp.hr suglasni su da u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka te u skladu s traženim upitom obrađujemo osobne podatke. Više o zaštiti osobnih podataka možete pročitati na Politika privatnosti.


Zaštita osobnih podataka: Osobni podatak definiran je kao svaka informacija koja se odnosi na identificiranu fizičku osobu ili podatak kojim se može identificirati osoba, utvrditi identitet izravno ili neizravno. Te podatke tretiramo kao osobne podatke. Među osobne podatke spadaju i vaša IP adresa i email. Svi vaši podaci su tajni i od nas neće biti ustupljenih trećoj strani, osim ako se ne radi o podacima koji su prikupljeni od treće strane (Google Analytics, Facebook, Google AdWords, MailChimp i sl.) VAŽNO: U svakom trenutku možete uložiti prigovor na obradu osobnih podataka i zatražiti njihovo brisanje. Želite li da se vaši podaci ažuriraju ili obrišu, molimo vas da se obratite na dpo@dp.hr.

Kolačići: Kolačić je mala datoteka (tekstualna) koju mrežno mjesto pohranjuje na vašem računalu ili bilo kojem drugom uređaju, s informacijama o vašoj navigaciji na toj mrežnoj stranici. Kolačići su neophodni da bi olakšali pregledavanje weba i da bi ga više prilagodili korisniku te ne oštećuju vaše računalo ili uređaj s kojeg pregledavate našu web stranicu. Više o kolačićima pročitajte na: Politika kolačića.

Autorska i ostala prava intelektualnog vlasništva: Sadržaji koji se nalaze na ovoj stranici (tekstovi, slike, audio i video zapisi, bibliografija itd.) autorsko su pravo dr. sc. Miroslava Škore i stranke Domovinski pokret te autor zadržava i sva ostala prateća prava. Pojedini sadržaji su nam ustupljeni od trećih osoba, pa vas molimo da poštujete njihova prava. Nije dopušteno bilo kakvo komercijalno korištenje sadržaja s ovih stranica, bez izričite dozvole i suglasnosti stranke, odnosno dr. sc. Miroslava Škore.
Internetska stranica www.dp.hr može sadržavati poveznice do drugih stranica, koje su u vlasništvu i pod upravljanjem drugih osoba. Ne upravljamo sadržajem i podacima tih stranica, ne dajemo posebne preporuke za korištenje tih stranica, ne jamčimo za istinitost niti odgovaramo za sadržaj tih stranica i preporučujemo korisniku da prouči Pravila privatnosti i Uvjete korištenja tih stranica prije korištenja. Svaka promjena uvjeta korištenja objavit će se na ovoj stranici i stupa odmah na snagu.