SREDIŠNJI URED DOMOVINSKOG POKRETA
Maja Horvat, tajnica Domovinskog pokreta
Telefon: 099 5360 235
Adresa: Vlaška 81f, 10 000 ZAGREB
E-mail: info@dp.hr
Radno vrijeme ureda: Ponedjeljak do petak od 9 do 17 sati.

U čemu je krimen ‘krijumčara migranata’, ako migrante policija po Plenkovićevu nalogu pušta?

U svezi s novim, ponovljenim pokušajem prevare hrvatske javnosti vezano uz ”migrantsku invaziju” i lažnim jučerašnjim tvrdnjama ministra Božinovića da ”svi oni koji kažu da se naša granica ne štiti, nemaju razloga za brigu. Poručujem im da mogu mirno spavati”,  uz prigodnu reklamnu fotografiju ministra s teško naoružanim vodstvom hrvatske policije koja bi trebala poslati javnosti da hrvatska policija štiti hrvatsku državnu granicu, obavještavamo cijelu hrvatsku javnost o pravoj istini: Nažalost, to što tvrdi ministar Božinović potpuna je neistina, izravno kazano – laž!

Ovime molimo i javno pozivamo sve urednike i sve novinare u hrvatskim medijima svih oblika, televizija, novina, portala, radija, sve članove svih novinarskih strukovnih udruga da, sukladno pravilima struke i elementarnom ljudskom poštenju i moralu, osobno provjere sve činjenice i utvrde tko laže, a tko govori istinu u slučaju poticanja i provođenja invazije ilegalnih migranata jer ovo nije jedna od medijskih ili predizbornih tema, nego pitanje svih pitanja, koje prijeti svim građanima RH najtežim zamislivim posljedicama!

Evo što je prava istina:

1.Vlada RH daje protuzakoniti nalog hrvatskoj policiji da sve ilegalne migrante pušta u RH mimo graničnih prijelaza!

2.Hrvatska policija ilegalne migrante ne zaustavlja, niti kažnjava i tako krši Zakon o nadzoru državne granice koji ih na to obavezuje!

3.Hrvatska policija ilegalnim migrantima daje odmah, bez ikakve sigurnosne provjere, azil kojeg lažno nazivaju ”privremenom zaštitom”!

4.Kršenjem Zakona o nadzoru državne granice hrvatska policija, samo u prošloj 2023. godini, pustila je u Hrvatsku i dala azil 68.500 ilegalnih migranata – isključivo mladih vojno sposobnih muškaraca pretežito iz arapskih zemalja i Afganistana!

5.Time je Vlada RH obvezala Hrvatsku da primi nazad sve te ilegalne migrante kada ih druge europske države deportiraju!

6.Upravo sada, tajnim noćnim transportima, u Hrvatsku se vraćaju tisuće i tisuće ilegalnih migranata, mladih vojno sposobnih muškaraca iz arapskih zemalja i Afganistana!

7.Upravo sada, danas, među nama Hrvatskom se kreću tisuće tih ilegalnih migranata, dok Plenković i Božinović namjerno stvaraju zabunu da su ilegalni migranti i strani radnici isto, no nisu!

8.Migrante hrvatska policija po nalogu Vlade RH, sigurnosno ne provjerava, niti tko su uistinu ti muškarci, niti im zna točan identitet, niti zna tko od njih ima terorističku prošlost, jesu li članovi ISIL-a, AL QUAIDE ili slično!

9.Uobičajene laži kojima se Plenkovićeva Vlada i drugi povjerenici tih krugova EU služe kao i državama koje su dopustile da ih takvi poslušnici tuđih interesa pretvore u mjesta kaosa i terora, a koje smatramo da treba javno razotkriti!

10.Ti ilegalni migranti nisu strani radnici s radnim dozvolama kojih je u Hrvatskoj više od 200.000! Samo 2023. g. Andrej Plenković protuzakonito je pustio u Hrvatsku 68.500 migranata – što je ukupno stanovništvo Dubrovnika i Vukovara zajedno!!!

11.Ti ilegalni migranti nisu ni starci, ni žene ni djeca – nego isključivo mladi, vojno sposobni muškarci!

12.Laž je da se hrvatska policija bori protiv ilegalnih migranata uhićenjem ”krijumčara migranata”!

13.Hrvatska policija uhićuje krijumčare migranata, ali zamislite, pušta sve migrante koje su ti krijumčari krijumčarili!!! Dakle, poticatelje, migrante supočinitelje hrvatska policija pušta i daje im azil pa je nejasno u čemu bi to bio krimen ”krijumčara migranata”, ako Hrvatska policija po Plenkovićevom nalogu migrante pušta i još im daje azil? Mediji su puni objava o ”uhićenjima krijumčara migranata”, ali nitko ne objavljuje da hrvatska policija, u konkretnom slučaju uhiti ”krijumčara” npr. iz Moldavije, ali odmah i istovremeno pusti ilegalne migrante iz Afganistana koje je taj ”krijumčar migranata” ”krijumčario” i još im odmah da hrvatski azil kako bi ih mi bili obavezni primiti nazad kada ih druge EU države deportiraju!

14.Da najjednostavnijom usporedbom objasnimo suštinu prevare s lažnom borbom s ”krijumčarima migranata” kojom se ponosi Božinović – to bi bilo kao da policija uhiti dilera droge i nakon toga, policija potom tu istu drogu onda dalj ”dila” narkomanima!

Ponavljamo, istina je jednostavna i vrlo lako provjerljiva, ilegalni migranti ulaze u Hrvatsku kao da hrvatske državne granice ne postoje, a Hrvatska im, po protuzakonitom nalogu Vlade RH daje azil! Druge EU države upravo sada vraćaju, tajnim noćnim transportima, u Hrvatsku, tisuće i tisuće ilegalnih migranata kojima ja Hrvatska ranije dala azil! Provoditelji i poticatelji te i takve politike koja je nekad najsigurnije europske države pretvorila u mjesta kaosa i terora, u javnost plasiraju prozirne i lako provjerljive laži.

Fabrice Leggieri, dugogodišnji direktor Frontex-a, u veljači 2024. godine potvrdio je javnu tajnu rekavši: – ”Za pojedine krugove EU, ilegalni migranti su projekt, a ne problem!”, drugim riječima, određeni krugovi EU i vlade koje ih slušaju, poput hrvatske Vlade Andreja Plenkovića, potiču, provode i financiranju invaziju ilegalnih migranata, a da bi to mogli i dalje činiti, svjesno i namjerno, očitim lažima pokušavaju obmanjivati hrvatsku javnost.

Pozivamo sve Hrvatice i Hrvate, sve građane RH  i sve političke stranke da ne dopuste daljnje širenje laži i manipulacija o navodnoj borbi protiv ”ilegalnih migracija” i borbi protiv ”krijumčara migranata”! Taj, u potpunosti lažni narativ pokušavaju nametati oni koji u provođenju i poticanju invazije ilegalnih migranata sudjeluju stoga pozivamo sve, baš sve da iskreno odgovore oko ovog jednostavnog pitanja svih pitanja prvo sebi, pa onda svojim bližnjima: Volimo li svoju djecu?

DOMOVINSKI POKRET