SREDIŠNJI URED DOMOVINSKOG POKRETA
Maja Horvat, tajnica Domovinskog pokreta
Telefon: 099 5360 235
Adresa: Vlaška 81f, 10 000 ZAGREB
E-mail: info@dp.hr
Radno vrijeme ureda: Ponedjeljak do petak od 9 do 17 sati.

Razotkrivanje: Domovinski pokret upozorava na širenje lažnih vijesti!

Domovinski pokret nikada nije izjavio da će ići sa SDP-om ili Zoranom Milanovićem. Domovinski pokret je autentični hrvatski i prvi put! Borimo se protiv dvojice lijevih kandidata, njihovih stranačkih lista i satelita.

Prljava medijska kampanja protiv Domovinskog pokreta traje od našeg osnutka, a kulminirala je zadnjih dana, s približavanjem parlamentarnih izbora, i posebno, ulaskom u utrku SDP-ovog nositelja liste u 1. izbornoj jedinici, Zorana Milanovića.

U većem dijelu, uglavnom lijevih medija, pojavili su se naslovi koji nemaju nikakve veze s objavljenim tekstovima pod tim istim naslovima, baš kao ni našim izjavama na press konferencijama. U lažnim naslovima lažno se tvrdi ili ostavlja potpuno pogrešni dojam da bi Domovinski pokret bio spreman na postizbornu suradnju sa SDP-om ili Zoranom Milanovićem?!

To su lažne vijesti, a izjave naših čelnika zlonamjerno su istrgnute iz konteksta i mogle bi predstavljati predložak za postupanje tzv. factchekera. Međutim, kako su ti isti factchekeri obilato dotirani sredstvima Ministarstva kulture i medija, pod kontrolom Plenkovićeve autorice izbornog programa, Nine Obuljen, potpuno je jasno da oni neće reagirati i da je širenje lažnih vijesti protiv Domovinskog pokreta u zajedničkom interesu Plenkovićevog HDZ-a i Milanovićevog SDP-a.

Širenje lažnih vijesti kojima je za cilj lažno/desne Milanovićeve satelite prikazati kao „treći put“, a oblatiti jedinu istinsku alternativu za Hrvatsku – Domovinski pokret, samo je još jedan u nizu dokaza – po kojem na političkoj sceni postoje dva jaka kandidata ljevice – Zoran Milanović i Andrej Plenković, ali i veliki strah koji ih tjera na zajedničko djelovanje protiv DP-a.

Za Domovinski pokret nema nikakve razlike između politika koje provode Nina Obuljen i Andrej Plenković s jedne strane ili Peđa Grbin i Zoran Milanović s druge strane. Oni su, zapravo, na istoj zrinjevačkoj, proglobalističkoj i bruxelleskoj strani!

Domovinski pokret ostaje jasno i nedvosmisleno kod stajališta: ne sa SDSS-om, ne s Možemo, ne sa HDZ-om ili SDP-om koji jedni drugima plješću kod saborskog potvrđivanja Istanbulske konvencije, koju ćemo mi deratificirati!

Da s hrvatskim narodom i svima onima koji će prihvatiti politike za koje će Domovinski pokret upravo zbog svoje dosljednosti i dobiti presudne mandate za sastavljanje Hrvatske vlade na izborima 17. travnja ove godine.